Biografie

SarahWella kon eerder zingen dan praten en thuis wordt ze dan ook vaak Sari de Kanarie genoemd. Op jonge leeftijd had volgde ze al lessen op een musicalschool. Hierdoor werd haar talent alleen maar verder aangewakkerd. Niet alleen zingen maar ook toneelspelen en dansen bleek een ideale combinatie te zijn.

Je kunt het niet alleen

Een tijdje later begon SarahWella ook zelf muziek te maken en kreeg ze les van één van de beste gitaarleraren in Nederland Will Sophie. Waardoor haar liefde voor muziek alleen maar groter werd. Ze leerde de waarde van muziek doormiddel van het spelen op een pracht instrument. Sindsdien zijn zij en haar gitaar moeilijk uit elkaar te krijgen.

Motivatie

Natuurlijk kon het niet lang uitblijven of ook SarahWella wilde met Idols meedoen. De kritieken van haar eerste optreden waren werkelijk geweldig vooral Eva Simons motiveerde SarahWella op een precies de juiste manier. Urenlang heeft Eva Simons met de jonge SarahWella gesproken. Dit gesprek heeft een onuitwisbare indruk op SarahWella gemaakt. Waarvoor SarahWella, Eva Simons nog steeds dankbaar is.

Focus is belangrijk

Omdat SarahWella nu al zeker wist wat ze wilde worden nam zij privéles op de Music Academy van Babette Labeij. Hier heeft ze privéles gehad van Charlotte ten Brink, Krystl Pullens, Kelvin Muïs, Robin van Veen en Sanne de Winter.

Op de beste muziekschool van Nederland ook wel Nederlandse Pop Academy Utrecht genoemd, werd SarahWella fantastisch verder geholpen in haar eigen carrière als zangeres en coach. Tot nu toe dan :). De school heeft haar nog meer mogelijkheden laten inzien in de muziek industrie waardoor zij nu een bredere kijk heeft op haar toekomst.

Op de hoogte blijven

Wil je meer weten of op de hoogte blijven van alles wat met SarahWella te maken heeft? Volg haar dan ook op social media!

Contact opnemen

This post is also available in: English (Engels)