Een woordje van de CEO

Geachte lieve lezers,

Mijn naam is Valentíne Florèz.
Ik ben de CEO van Artist In Development en zelfstandig recording/performing artist.
In de jaren dat ik werkzaam ben geweest in de muziek industrie en de jaren dat ik bezig was aan mijn eigen ontwikkeling, ben ik erachter gekomen dat er vrijwel altijd wel iets miste waar ik geen vinger op kon plaatsen. Uit eindelijk ging ik studeren aan het Nederlands Pop Academie in Utrecht. Daar kwam ik er achter dat het geen wat ontbrak, de feiten waren die nodig zijn om het uiteindelijk te maken. Ik ontdekte vele factoren die artiesten missen in hun ontwikkeling naast bijvoorbeeld een zangles. Ik miste voornamelijk de onderneming skills die nodig waren om mezelf als artiest neer te zetten, voor zowel op social media als bij conferenties. Hoe maakte ik mezelf relevant genoeg, zodat een ander wilt luisteren? Want, laten we eerlijk zijn… Er zijn miljoenen mensen die het willen maken en een klein percentage die het daadwerkelijk ook maakt.
Men mist de juiste begeleiding dat gepaard gaat met een realistische life-stijl. Voor mij is het dan ook belangrijk dat je lichaam en geest op één lijn zit met elkaar. Wij bieden die begeleiding en tot mijn verbazing gaat dat heel goed.
Mijn doel was om een safe-haven te creëren voor artiesten een plek in de industrie die soms bruut kan zijn, waar zij zich helemaal thuis voelen.
Ik focus me dan ook echt op een familie band, het is mijn nummer 1 prioriteit om ze met alle liefde te begeleiden, en er is dan voor mij ook niks mooiers dan hun te zien groeien.

Veel liefs,
Valentíne Florèz

Scroll Up