Coaching

Er zijn maar weinig mensen die op zo een unieke wijze andere mensen kunnen helpen in hun artiesten loopbaan.  In  haar opleiding was zij één van de allerbeste op didactisch vlak gecombineerd met haar eigen ontwikkeling een fantastisch positief persoon waar je echt een afspraak mee moet maken.

Les van de allergrootste toppers

SarahWella heeft les gehad van de beste mensen die Nederland maar te bieden heeft.  Ze heeft privélessen gehad van Charlotte ten Brink, Krystl Pullens, Kelvin Muïs, Robin van Veen en Sanne de Winter. 
Al deze kennis wilt zij graag met jou delen. Maar behalve Nederlandse coaches heeft SarahWella onlangs een master workshop gevolgd bij “1500 or Nothin“.

Alexandria en Larry Dopson

SarahWella heeft een volle week persoonlijk les gehad van niemand minder dan Alexandria en Larry Dopson ook wel liefdevol Pops genoemd. Deze vader en dochter uit los Angeles zijn twee geweldige leraren en hebben de allergrootste zangers en zangeressen begeleid die je maar kunt indenken. Het is dan ook heel bijzonder en zelfs een voorrecht te noemen dat SarahWella een Master Workshop bij deze twee geweldige mensen heeft mogen volgen. Al die kennis is nu ook voor jou beschikbaar dus profiteer ervan zolang het nog kan.

Op een toplocatie

Loop je vast maar wil je toch verder komen. Maak dan nu een afspraak met SarahWella. Zij heeft een prachtige locatie in Almere waar ze jou verder kan helpen door je op een unieke wijze te motiveren.

Uniek

De lessen die je van SarahWella krijg zijn meer dan alleen eventjes zingen en klaar.
Ieder leerling word begeleid op de manier die het beste bij haar of hem past. Ze kijkt naar wat hij of zij nodig heeft om zo het vak te kunnen begrijpen en onder de knie te krijgen. Daarom geeft SarahWella alleen privé lessen voor het best mogelijke resultaat. Ze maakt het haar leerlingen niet bepaald makkelijk, maar juist daardoor zijn er alleen maar stijgende lijnen te zien.

Maak een afspraak met een professional

Gecombineerd met alle kennis die SarahWella in huis heeft merk je dat je bij een echte professional bent. Laat je niet misleiden door haar nog jonge leeftijd want zei is al jaren bezig met haar carrière in binnen en buitenland.

Contact opnemen

This post is also available in: English (Engels)