Stage Performance

Stage performance is het kunnen performen on stage maar daar hoort ook bij. Jezelf kunnen zijn in het openbaar. Mensen die zichzelf kunnen en durven zijn. Dat zijn mensen die door andere gewaardeerd worden.Zingen of dansen is maar een middel wat iedereen kan leren. Waar het werkelijk om gaat is je persoonlijkheid. Dat bepaalt of je wel of niet succesvol wordt in de entertainment wereld.

Ontwikkel jezelf

Zelfontwikkeling is dan ook een groot aspect van dit onderdeel en wordt vaak in combinatie gedaan met dans en zang. Wil je zeker van jezelf worden maar wil je vooral jezelf durven zijn. In dat geval moet je zeker eens met SarahWella een afspraak maken. Zij is vanaf haar geboorte haar natuurlijke zelf en dat is een heerlijke manier van leven. Maar ook de basis voor het leven op het podium en van wie leer je dat het beste dan van iemand die altijd zichzelf is. De kunst is dan ook om jezelf te blijven ook als je beroemd wordt want als je jezelf verliest is je carrière gauw voorbij.

Elke ontmoeting met SarahWella is een cadeau voor jezelf waar je blij van wordt. Maar brengt je vooral verder en tegelijkertijd dichter bij jezelf.

Contact opnemen

This post is also available in: English (Engels)