Vocal Coaching

Vocal Coaching is veel meer dan een liedje leren zingen. Het is een manier van leven. Het is vooral leren jezelf te durven zijn.  SarahWella laat je ontdekken welke verborgen talenten je in je hebt zitten en je zult je verbazen. Je kunt alles wat je maar wilt zolang je maar de juiste mensen in je omgeving hebt die je steunen en stimuleren. Jij moet bereid zijn om keihard te werken en het resultaat is dan verbluffend. Ook als het niet je droom is om op een groot podium te staan maar jezelf durven zijn in grote groepen en gezelschappen. Met vocal coaching is heel veel mogelijk.

Wat kun je verwachten

Wat leer je tijdens de privé sessie’s met SarahWella. Vooral de modernste zangtechnieken en ademhalen. Het klinkt gek maar ademhalen is het verschil tussen een goede en slechte zanger.  Natuurlijk is het belangrijk dat je zuiver leert zingen maar wel stemproblemen voorkomt. Natuurlijk is ook je houding, beleving, stem en microfoontechniek van belang. Samen met een goede performance, een eerste indruk kun je maar 1 keer geven.

Meisjes hoor je niet gauw rappen maar heb je SarahWella wel eens horen rappen. Ze is daar heel goed in en dat komt omdat ze al jaren bezig is met het ontwikkelen van zangtechnieken.  Natuurlijk kun je bij SaraWella ook terecht voor andere muziekrichtingen dankzij haar brede muziek ontwikkeling.

SarahWella gaat het je allemaal leren met haar eigen en persoonlijke lesmethode. Ben je eenmaal een keer geweest dan weet ik zeker dat je terug blijft komen. Dromen, durven en doen met SarahWella als jou coach.

Maak een afspraak met SarahWella en laat je coachen door iemand die het zingen van de beste zangdocenten in Nederland en buitenland heeft geleerd. En nu bereid is om jou verder te helpen.

Contact opnemen

This post is also available in: English (Engels)